Daj v skupno rabo
Hongyi Srčkan roza peep toe votlih iz poletne sandale moda plus velikost 42 visoke pete sandali svate obleka obutev ženske sandali
Cena
€57.20 -24 %
€76.26
Dobavljivost Na zalogi

Weclome v naši trgovini!!!mi lahko pomaga, da boste dobili najnovejše vroče

prodaja ženske obleke,različnih visokih petah

čevlji,torbice,plašči??Lahko kupite vse, kar ste želeli.

kakršno koli vprašanje,prosimo, da stik z mano

Plačilne Politike plač v www.parkerpen.si je prva izbira za vse stranke!

Dostava in pakiranje Politike Hitro in Varno Poštnine 1, Smo ladjo v obljubljeno času po prejemu plačila.Zavarovanje taksa neobvezna, in številko za sledenje je inclouded z vsemi Domačimi in Mednarodnimi shipements. 2, Naši čevlji so strokovno pošiljajo v varni valovita polja za pomoč exsure varen prihod. >>>>>>Čas dostave: če je vaš nujno da, prosimo, izberite fast shipping način.

Kitajska post air mail: približno 18 do 25 dni.

EMS: približno 7 do 10 dni.

DHL: približno 4 do 6 dni.Garancija in Jamstvo:

30 dni denar nazaj!Nakup z zaupanjem!Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj, da samo, če se strinjate z vsemi pogoji.

Oznake: 60x120 točilne, 34 kos seks 6 kovanec, 0 6 let kostum, otroška flis tesen, 0 6 let obleke, 1 usb 30 sata ide, 10m ledenica luči, 60wat laser cena, bmw r1259gs rally.

Nazaj Števec Tip Spredaj & Zadaj Trak
Sandali, Tip Gleženj-Zaviti
Obloge Materiala PVC
Pete Vrste Spike Petah
Modni Element Ozkem Pasu
Priložnosti Stranka
Slog Moda
Številka Modela 0
Blagovna Znamka kdely
Zapiranje Tip ZIP
Podplat Materiala Gume
S Ploščadi da,
Vzorec Tipa Trdna
Strani Vamp Tip Odprto
Vložek Materiala Gume
Ime HONGYI
Ime Oddelka Za odrasle
Višina Pete Visoko (5 cm-8 cm)
Zgornji Material Sintetični
Postavka Vrsta Sandali

Napiši mnenje

Podobni izdelki