Daj v skupno rabo
2x7" Siva Vzglavnik Avtomobila Zaslon z DVD Funkcija & USB SD FM Oddajnik IR Oddajnik (Bež & Black Neobvezno)
Cena
€210.24
Dobavljivost Na zalogi

2x7" Siva Vzglavnik Avtomobila Zaslon z DVD Funkcija & USB SD FM Oddajnik IR Oddajnik (Bež & Black Neobvezno)

Izbirni Predmeti/Funkcija Modulov: 1. Par INFRARDEČE Brezžične Slušalke DWH002 : USD25.00 če kupite skupaj (USD45.00 če kupite jo posebej), 2. Dodatno Game Pad HD705PAD : USD10.00/Kos 3. Dodaten Daljinski upravljalnik RMT01 : USD10.00/Kos 4. Par Vžigalnik Adapter CL007 : USD10.00

Če ste bili od Državah Evropske Unije (Vključno z združeno KRALJESTVO) in ste zaskrbljeni zaradi vpletenosti v carinjenje problem in se polni s potencialom visoke uvozne davčnih/carinskih dajatev, in bi radi, da vam priporočam, da izberete našo posebno brezplačno davčne EU dostavno službo, ki stane dodatnih USD45.00.

Z dostavo iz ladijskega zastopnika posredovanje skladišče v EU državo, ne bo niti carinjenje problem, da si niti uvoznih davkov ali carin za vas.Običajno traja 10 do 15 dni, za celotno dostavo postopek.

Izberete lahko posebne brezplačno davčne EU storitev dostave za vsako od dveh načinov, kot je opisano spodaj:

1. Prosimo, izberite "Prodajalca Način Dostave", ko ste oddaji naročila.Spodaj je referenčno sliko za vas.In prosimo, upoštevajte, da se parcela je tudi sledljiva.Mi vam bo številko za sledenje in spremljanje spletni strani.

2. Če ne razumete/vedo, kako narediti s prvo metodo zgoraj, lahko plača dodatne USD45.00 prek spodnje povezave neposredno:

Branje pred Dajanje Nalog

1. Običajno ga bomo potrdili z vami nekaj pomembnih informacij: naslov za Dostavo, zahteva prijavljeno vrednost, kupca modela avtomobila & leto različico in slike avtomobila sredinski konzoli.Prosimo, odgovorite, da nas v času, v nasprotnem primeru ne bomo odgovorni za morebitne pošiljke zamudo, narobe namembni kraj dobave ali združljivost problem.

2. Če imate kaj posebnega, da nas opominjajo, (tako, kot je bilo zahtevano prijavljeno vrednost, barvo ustreznega modela avtomobila in leto, sliko vašega avtomobila sredinski konzoli, itd., ) prosim, pustite sporočilo, medtem ko dajanje nalog.

3. Pred podpisom z kurirja, prosimo, poskrbite, da paket je dobro pakirano in poskrbite, da ni škoda za zunanje polje in predmet v notranjosti.

4. Absolutno ni sprejeta, da poročilo, da parcela je bil prazen ali ni glavna enota v paketu po parceli prejemu podpisati s kurirsko službo.

Pomembni Nasveti:

1. Običajno nalogi bodo obdelani v roku 48 ur po plačilu, ki se sproščajo iz www.parkerpen.si.

1) V primeru, da element, ki je na zalogi, potrebujemo več časa za pripravo.

2) Prosimo, preverite vaš e-poštni ali www.parkerpen.si sporočilo po nakupu se v primeru moramo potrditi z vami za nekatere potrebne informacije.Ali to lahko povzroči dostave zamudo.

2. Prosim, pustite točen naslov, običajno PO Box naslov ni bila sprejeta.Normalno, bi moral biti naslov s hišno številko in hišna številka.

3. Prosimo, prepričajte se, da je naslov, ki na www.parkerpen.si pravilne in posodobljene za uspešno dostave.

4. Za Brazilijo dostave, običajno le HK Post Zraka Paketna dostava je zagotovljena.

1), Če želite poslovne hitre dostave, CPF številko (za posameznika) ali CNPJ številko (za podjetja) je treba.

2) prepričajte se, da boste lahko prejeli paket, če jih pošilja komercialna express podjetja, in ste pripravljeni plačati za ustrezna uvoz davčnih/carinskih pristojbin.

5. Za Rusijo dostave, običajno le HK Post Zraka Paketna dostava ali nekaj posebnega Rusija shipping company, ki je na voljo.

1) Brez izrecnega dostava je zagotovljena, ker carinjenja problem.

2) Prosimo, da navedete svoje polno ime za uspešno dostavo.

6. Za kupce iz Evropske Unije, bi radi priporočamo vam, da izberete dostave v združenem KRALJESTVU storitev, kar pomeni, da niti carinjenje problem, niti uvoz davčnih/carinskih dajatev.

1) dostave v združenem KRALJESTVU: stane dodatnih stroškov.Če želite dostave v združenem KRALJESTVU storitev, prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

2) v nekaterih državah, kot so Portugalska, Grčija & Estonija, smo lahko samo zagotoviti dostave v združenem KRALJESTVU storitev.

3) Prosimo, upoštevajte, da vse elemente, ki jih prodajamo imajo možnost dostave v združenem KRALJESTVU.

7. Prosimo, upoštevajte, da se cena v Španiji je samo za celinski Španiji.Če je naslov za dostavo pripadajo tistih področjih, spodaj, kontaktirali vas bomo za dodatne stroške ali kontaktirate nas lahko pred plačilom:

1) Balearski Otoki v Sredozemskem Morju)

2) Kanarski Otoki v Atlantskem Oceanu off Afriški obali)

3) Ceuta (to je exclave v Severni Afriki)

3) Melilla (to je exclave v Severni Afriki)

Pošiljko Obvestilo:

1. Čas Dostave

1) Običajno blago, ki ga lahko prejmete v roku 2 delovnih dni po plačilu, ki se sproščajo iz www.parkerpen.si.

2) V primeru, da element, ki je na zalogi, čas obdelave bo malo dlje.Bomo vas o tem obvestil.

3) Če ni potrdila, da nam za nekatere pomembne podatke, se lahko odloži za dostavo dogovoru.

2. Dostava Informacije

1) Prosimo, navedite pravilen post kodo in telefonsko številko (številko mobilnega telefona je pozdravil), da bi se izognili dostava zamudo ali se polni z dodatnimi stroški.

2) prepričajte se, da je naslov pravilen in popoln dovolj za dostavo (ponavadi je treba hišna številka in ime ulice pod ime mesta).

3. Kurir

1) Običajno pošljemo element, preko način dostave ste izbrali iz element strani.

2) Pri nekaterih posebnih zadeva, zaradi vrhunec sezone ali drugih opredeljenih razlogov, morda se bomo obrnili na vas za način dostave spremembe.

4. Oddaljeno Območje Taksa

1) Je dostava brezplačna politike je za ne-samoti dostave samo.

2) Če je naslov za dostavo samoti v ustreznih dostava comapny je sistem, dodatno samoti dostave pristojbina se zaračuna.Na primer, dodatna USD30.00 zaračuna za DHL samoti dostave.

Davki & Carinske Pristojbine:

1. Naša cena ne vključuje vse davčne ali carinske pristojbine.Prosimo upoštevajte, da to je kupca, obveznost za plačilo morebitnih davčnih dajatev, carinskih pristojbin, itd.

Oznake: vera majice, vera majica s kratkimi rokavi, fairy tail tatoo, faja oblikovalec, ljubezen v veri oblačila, odraslih krila pravljice.

Ime Modela HD705_G-S
Zip Cover da,
OSD Jezik angleščina
Vrsta Materiala ABS
Din Eno Din
Car Maker Zamenljivi
Digital Media Format WMA
ROM NO
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
Postavka Velikost 27*14*19cm
Posebne Funkcije Vgrajeni Zvočnik/Mikrofon
ir oddajnik da,
Blagovna Znamka XTRONS
Out Power 45W
Element Teža 5.5kg
RAM 128MB
Velikost Zaslona 7"
Za Vozila Znamke/Modela Univerzalni
Napetost 12V
Umestitev Vzglavnik
Vgrajeni Zvočniki da,
Vmesnik Več
8 Bitov & 32 Bitov Igre da,
Operacijski Sistem Wince 6.0
Ločljivost 800*480

Napiši mnenje

Podobni izdelki