Daj v skupno rabo
2020 Jeseni Novo Visoko Modna Blagovna Znamka, Ki Žensko Klasično Dvojno Zapenjanje Jarek Plašč Nepremočljiv Dežni Plašč Poslovnih Vrhnja Oblačila
Cena
€56.37 -30 %
€80.53
Dobavljivost Na zalogi

Dobrodošli v naši Trgovini

100% blaga, prosimo, bodite prepričani nakup.

Dragi prijatelji, dobrodošli v naši trgovini, če imate kakršne koli ne razumejo, in želijo, da bi veliko število debelo izdelkov, se obrnite na nas, mi smo zelo srečni, da delajo z vami, da vzpostavijo dolgoročno poslovanje ter zmanjšati tovorne vaši državi, ki temelji na, boste všeč tukaj.BURDULLY Mednarodna blagovna Znamka Oblačil, ki Smo Samo Visoko Kakovost Obleko,Pravi Sprejmejo Fotografije,Hvala Za Vašo Podporo !Odlična kvaliteta, Verodostojnost Guarante 100% Pristen blagovno Znamko Novo z hangtag Slog: modno Priložnost: Elegantno Dragi : Naše jarek plašči so vse visoko kakovostne glavni tkanine sestava: bombaž vsebine 68.5 (%), glavni tkanine komponenta 2: poliestrskih vlaken (poliester) vsebina 31,5 leta (%) Obloge sestavine: Bombaž vsebine 100 (%) Vzorec: barva, stil: Anglija, debelina: navadna Izdaja Tip: Slim tip, Dolžina: Srednje oddelek (65 cm Ovratnik tip: river, rokav: dolgimi rokavi, Oblačila placket: dvojno zapenjanje, ali pasu: pas Priljubljene elemente: lok, profil / cocoon tipa, tri-dimenzionalni dekoracijo, značke,

Velikost(cm) Prsi, Dolžina Rami Rokav Teža(KG) S (cm) 86 83 36 57 45-50 KG M (cm) 90 84 37 58 50-54KG L (cm) 94 85 38 59 55-59KG XL (cm) 98 86 39 60 60-64KG 2XL (cm) 102 90 40 61 65-70 KG Velikost značilnosti: 1.Vse elemente, ki so Azijske velikost in vitek slog.ne ZDA/Evropski standard Velikosti,zato prosimo, nakup večje velikosti 1-2, ko oddate naročilo. 2.Vse mere so v tabeli velikost,pls omogočajo podatki o napaki: +3cm -3cm. 3.Če dvomite, da izberete velikost,pls, pustite vaše podatke( višina/teža/ramenski/bust/pas), za nas,priporočamo najbolj primeren za vas, ampak je odločil za sebe. 4.Zaradi fotografiranja, barva se bo odstopanje, prosimo za razumevanje!Zaradi zaslon računalnika, barvno odstopanje, prosimo za razumevanje!Izdelek barve v naravi za standard!!!!!Poslovno sodelovanje: 5.Če ste posameznega kupca, ne pozabite dodati nami za vaše najljubše prodajalec, če ste trgovec ali iščete poslovnega partnerja, na Kitajskem, prosimo, obrnite na nas.vam bomo ugodno ceno in Visoko kakovostjo! 6.Prosimo, uporabite popolno ime, ko lahko naročite če ste prišli iz ruščine. 7.nudimo padec ladijskega prometa, Ne pusti vse informacije v notranjosti paketa. 8.če imate kakršna koli vprašanja po tem, ko ste prejeli izdelek, prosimo, obrnite na nas pravočasno, Bomo poskušali narediti najboljše!hvala!FIZIČNO ZASLON Visoke Kakovosti in ugodnih cen, ali lastno rabo, ali kot darilo, je zelo primerno,

naše storitve :

Brezplačna Dostava!!Čisto nov z Oznako !Pogoj: Nova vrhunska kakovost; Konkurenčne cene, Hitra dostava;Padec ladijskega prometa je na voljo;Najboljši in Pravočasne Storitve;100% Zadovoljstvo ;Velika popust za velika naročila.Obstaja veliko drugih čudovitih postavke v moji trgovini .lahko si jih ogledate brezplačno.Želim vam srečno podjetja v moji trgovini!

Prodajalec opomni: Od računalniških zaslonov so, kromatične aberacije,

Še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon,ne moremo

da barva naših izdelkov bo točno isto s fotografijami si videl.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.parkerpen.si kot Depozitni, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.parkerpen.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Vrne

V malo verjetnem primeru, da niste zadovoljni z nakupom, smo zadovoljni, da ponujajo vse naše stranke nadomestila (razen izvirne poštnina plačana) ali izmenjav za izdelke vrnejo v roku 10 dni od prejema.

Prosimo, upoštevajte, da vse proizvode, mora biti vrnjeno nerabljeno, v originalni embalaži.Predlagamo vam, da uporabite sledljiv način prevoza, saj ne moremo biti odgovorni amo koli izgubljene predmete.

Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Prosimo, da nam vaše povratne informacije.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas neposredno PRED vas, da nam vse nevtralne ali negativne povratne informacije, zato smo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: kul ženska jarek, žamet dvojno zapenjanje jarek plašč ženske, plašč dež, dvojno zapenjanje jarek coats dekleta, ženska preverite jarek, dvojno zapenjanje jarek plašč ženske geruit, ženska evropske jarek, moški plašč, nepremočljiv dežni plašč, usnjena ženska jarek.

Oblačila Dolžina dolgo
Dekoracijo Gumb
Blagovna Znamka BURDULLY
Slog moda jarek ženske
Vrsta Slim
Številka Modela WH05119-248
Vrste Vrhnjih Oblačil jarek
Vrsta Tkanine Broadcloth
Vzorec Tipa Trdna
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Rokav Dolžina(cm) Polno
Sezona Pozimi
material Bombaž
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Starost Starosti 18-35 Let
Zapiranje Tip Dvojno Zapenjanje

Napiši mnenje

Podobni izdelki