Daj v skupno rabo
Kolesa, Pnevmatike Obliž Kolo Notranje Pnevmatike Popravilo Kit Mehke Gume Obliž Kolesarske Pnevmatike Punkcija Popravila Orodja Z 8 Pnevmatike Obliž Jekla Datoteke
Cena
€1.21 -46 %
€2.25
Dobavljivost Na zalogi

Kolesa, Pnevmatike Obliž Kolo Notranje Pnevmatike Popravilo Kit Mehke Gume Obliž Kolesarske Pnevmatike Punkcija Popravila Orodja Z 8 Pnevmatike Obliž Jekla Datoteke

Bullet Točk: 1、Popravila v Sili Kit: komplet vključuje 8 obližev, ki so najljubši prostem kolesarje in jim lahko pomagajo zlahka znebili težav v džunglo in na cesti ob vsakem času.Upamo, da vam lahko pomaga v vsakem trenutku.

2、Preprost in Prenosne: komplet vsebuje 1 kovinski datoteke in 3 pobud, ki so enostavno odstranite notranje cevi in lažje vzdrževanje.To je tudi opremljen z lepim škatla za shranjevanje, ki je zelo primerna za shranjujejo v kolesarske torbe, nahrbtnike in oblačila torbe.

3、Super za Punkcija Popravila: To self lepilo za popravilo obliž lahko popravilo koles luknje.V primerjavi s tradicionalnimi popravilo obliž, se lahko obdelujejo brez težav, brez dodajanja kakršne koli lepilo.Ti popravilo obliži prinesla veliko udobje na kolesu popravilo pnevmatik.

4、Bistvenega pomena za Kolo Popravila: To lepilo za popravilo obliž je razvila v obliki popravkov, ki se lahko upogne, da se prilega cev.

5、Široko Združljivost: 2 pnevmatike popravke v ta komplet je primeren za kolesa, motorna kolesa, ATV, BMX, vozički, invalidski voziček zračnice in druge pnevmatske gume.

Specifikacije:

Ime: Notranji Pnevmatike Obliž Popravilo Kit

Material: mehka guma

Barva: prozoren

Velikost(o):

Pnevmatike obliž velikost: 27*27 mm/1.06*1.06 v

Kovinski velikost datoteke: 28*28 mm/1.10*1.10

Pakiranje polje velikost: 32*12*54 mm/1.26*0.47*2.13 v

Seznam Vsebine:

8 x Pnevmatike Obliž

1 x Jekla Datoteke

3 x Pnevmatike Vzvod

Opombe:

Zaradi razlik razsvetljave in streljanje kotov, nekaj barve razlika lahko začne bonusna igra.Hvala vam za vaše razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, nekaj velikost tolerance se lahko začne bonusna igra.

Oznake: gume, zračnice za kolesa, gume kos kolesa, fatbike tubeless, veliko tubeless, torba za leptop, tubeless valv, krog obliž kolesarske gume, orodje za popravilo, orodje bicycl, kolo prikolica.

Poreklo CN(Izvora)
Kovinski velikost datoteke 28*28 mm/1.10*1.10
Vrsta Kolo Notranje Pnevmatike Popravilo Kit
Ime Kolo Notranje Pnevmatike Popravilo Kit
Barve Pregledno
material mehke gume
Pnevmatike obliž velikost 27*27 mm/1.06*1.06 v

Napiši mnenje

Podobni izdelki