Daj v skupno rabo
1Pair Turmalin Samostojno Ogrevanje Ščitniki za Kolena z Magnetno Terapijo Kneepad Lajšanje Bolečin Artritisa Naramnicami Podporo Kolena Pogačica Rokavi Blazine
Cena
€2.70 -5 %
€2.85
Dobavljivost Na zalogi

1 Par Turmalin Samostojno Ogrevanje Ščitniki Za Kolena Z Magnetno Terapijo Kneepad Lajšanje Bolečin Artritisa Naramnicami Podporo Kolena Pogačica Rokavi Blazine

Opis:

Ste še vedno moti, bolečine v kolenu?Naše self-ogrevanje knee Guard naramnicami je dobra izbira za vas.Narejen je iz visoko kakovostnega materiala, ki je varna in udobna za nošenje.Mehki samolepilni ploščica z visoko elastičnost, ki je enostavno vzeti na in izklop.Sprejetje self-ogrevanje materiala, ki bi lahko pomagali izboljšati cirkulacijo krvi, spodbuja presnovo, jasno poldnevnikov in okrepi imunost.Primerna za ljudi, ki trpijo za telo mrzlica in artritis.

Značilnosti: Koleno Rokavi Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je varna in udobna za nošenje Sprejetjem self-ogrevanje materiala, ki pomaga izboljšati cirkulacijo krvi, spodbuja presnovo, jasno poldnevnikov in okrepi imunost.Mehki samolepilni ploščica z visoko elastičnost, ki je enostavno vzeti na in izklop.Lahko učinkovito pomoč za lajšanje fizično lokalni utrujenost in bolečine, protivnetno in analgetik, otekanje.Primerna za ljudi, ki trpijo zaradi arthralgia, artritis, kosti hiperplazija prostate in nog, bolečine v mišicah.Pomaga lahko tudi zaščito vašega kolena, medtem ko delaš dnevne dejavnosti in zdravstvenega varstva.Dobra izbira za vaš starši, prijatelji ali sami

Kolena Naramnicami Podpora Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: Turmalin Self-ogrevanje Kolena Naramnicami

Funkcija: Izboljšanje krvnega obtoka, spodbujati presnovo, jasno poldnevnikov ,povečanje imuniteto in zaščito vašega kolena

Material: Elastična Tkanina + Magnetni Kamen + Turmalin

Količina: 1 Par

Self-ogrevanje Pad Dolžina: Pribl.22 cm / 8.7 palčni

Uper in Spodnjem Pasu Dolžina: Pribl. 48 cm / 18.9 palčni

Srednja Dolžina Pasu: Cca. 47 cm / 18.5 palčni

Package Teža: Pribl. 85g

Uporaba:

1. Veljajo na kolena neposredno.

2. Po 20 minutah lahko občutek toplote(Če ne bi občutek toplote, da bi lahko samo obrišite površino vložki z mokro brisačo.)

3. Dvakrat na dan, približno 3 ure za vsakič, ko(ne uporabljajte, kadar spi)

4. Normalno je, da nekateri ljudje z občutljivo kožo, občutek, da gorijo ali kožo obarva rdeče.To bi poškodoval kožo, bi lahko skrajšajo življenjsko uporabite čas glede na individualne okoliščine.

5. Lahko bi tudi nositi naramnicami skozi oblačila, vendar grelni učinek bo zmanjšala in magnetni učinek bo deloval kot običajno.

Paket Je Vključeno:

1 x Par Turmalin Self-ogrevanje Kolena Naramnicami

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: turmalin kolena zaviti, tourmalin, turmalin črni kolena podporo, toplote kolena, artritis kolena zagovornik, kolena pad z turmalin, zdravje kolena, bolečine v kolenu podporo, podpora kolena turmalin, turmalin kolena razredi.

material Elastična Tkanina + Magnetni Kamen + Turmalin
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Ščitniki Za Kolena
Izdelkov Ime Turmalin Self-ogrevanje Ščitniki za Kolena
Knee Guard naramnicami Sredini Pasu Dolžina Cca. 47 cm / 18.5 palčni
Kolena Rokavi Količina 1 Pair
Učinek Kosti Za Nego
Self-ogrevanje Pad Dolžina Cca.22 cm / 8.7 palčni
Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Uper in Spodnjem Pasu Dolžina Cca. 48 cm / 18.9 palčni
Funkcija Izboljša prekrvavitev, spodbuja presnovo, jasno mer
Vrsta Podpora Kolena
Blagovna Znamka TMISHION

Napiši mnenje

Podobni izdelki