Daj v skupno rabo
T1 Smart Bluetooth APP Predal Zaklepanje Brezplačno Odpiranje Zaklepanje Nevidno, Zaklepanje Datoteke Kabinet Ključavnico Omaro Zaklepanje
Cena
€12.76 -22 %
€16.56
Dobavljivost Na zalogi

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!Mobilni telefon je vaš ključ, vežejo račun, nikoli ne izgubite.Enostavno odpreti, kabinet zaklepanje z eno tipko, ki je primerna za knjižne police, posteljne omarice, datoteke omare, itd.

Pomembne dokumente in osebne predmete v pisarni predali ne želite, da se obrnil.Pri uporabi tradicionalnih mehanskih ključavnic, kolegi so zaskrbljeni, da bi prosil za dokumente, ne more pa več tipke ali tipke, in smart stikalo lahko zaklenete zasebnosti in svobodno dovolijo tipke.Povečanje učinkovitosti pri delu.

V realnem času pogled odklepanje evidence, APLIKACIJA samodejno upravljanje.Monokristalne silicijeve polprevodniških vezij, stabilno delovanje.

Daljinski ključ dovoljenja za večjo produktivnost.S samodejno zaklepanje funkcije, brezplačno za nadzor.

Dve bateriji AAA baterije, ki napaja, ultra nizke pripravljenosti.Lahko nastavite na nizko moč samodejno odpre, da bi se izognili pomembnih datotek ni mogoče odstraniti.

Ime Izdelka: Smart Predal Stikalo

Način povezave: Bluetooth

Odklepanje hitrost: 1-3s

Odklepanje razdalja: manj kot ali enako 10m

Napajanje: dve bateriji AAA

Delovna temperatura: minus 40 stopinj Celzija - 85 stopinj Celzija

barva:bela

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1*zaklepanje telo (brez baterije)

1*zaklepanje sponke

1*lepilo

1*blok

1*vreča vijak za pribor

1*priročnik

Opombe:

To ne vključuje baterijo.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: tla zaklepanje, kolk zaklepanje, gel zaklepanje, bio zaklepanje, bi zaklepanje, zaklepanje evropske, ab zaklepanje, nakup zaklepanje, urad zaklepanje, nu zaklepanje.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Podobni izdelki