Daj v skupno rabo
Naravni Jade Strganje Glavnik Masaža Glave Pomirja Živčno Jade Spa Masaža Glavnik
Cena
€1.38 -23 %
€1.81
Dobavljivost Na zalogi

Iz čistega naravnega jade, lepe carving tehniko, glavnik,-oblikovane strgalo, lahko globoko masažo glave in sprostitev mišične napetosti.

Majhen, enostaven za uporabo, enostaven za prevoz, uporabo jade spa ali potovanja, doma, v službi se lahko uporablja.Glavniki so tudi bistveni element v vsakdanjem življenju.

Po česanje las, ni statično elektriko, je površina zelo gladka, da bo zelo udobna za uporabo, ga ne bo bolelo, lasišče, in to je dobro za zdravje.

To strgalo se lahko uporablja tudi na telesu, obrazu, vratu, križu, zapestju, ramena, noge in stopala, da masaža telesa in krepitev zdravja.

Spodbuja krvni obtok na površini kože, spodbuja zdravje in lajša bolečine, in je odlično darilo za družino in prijatelje.

Material: Naravni Jade

Barva: Barvo Naključno

Velikost: o 13*3.5*0.4 CM/5.11*1.37*0.16 cm

1 * Jade Glavnik

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Oznake: polje cvet, tam kaftan svile, agarwood kadilo, kadila indijski, membrana kadilo, agarwood, Kadila Stick, kadila lesa, tuljava kadilo, doma dekor.

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Glavnik

Napiši mnenje

Podobni izdelki