Daj v skupno rabo
1/24 Obsega 75 mm Unpainted Smolo Slika Ženski viking bojevnik
Cena
€13.86
Dobavljivost Na zalogi

Dobrodošli v trgovino

Izdelek je nesestavljeni, unpainted model (tako kot pic1 prikazano).Kupci morali poljski, popravilo, montaža in spray barva.Slika 2 kaže, je dokončno učinek,Če obstaja neskladje med podobo in dejanski izdelek, dejanskega izdelka urejajo,Medtem, končni rezultati, ki jih proizvaja z proizvodne tehnologije vplivajo na vas osebno, če ste mislih, vas prosimo, da ne kupite.

pic1

Končni učinek proizvaja z individualno raven znanja naših naročilo bomo poslali v najkrajšem možnem času,Vsa naročila so odposlana v vrstnem redu,Zaradi omejenega manpower, če bi še več, za pošiljko, se lahko odloži, obljubimo, da bomo poslali paket, v pošiljki obdobju, prosimo za razumevanje.

Naši izdelki so vse pravilne pregled, nato varno pakiranje in ladjo iz.

express dostava je tretja stranka, recimo, ne moremo pričakovati kakršne koli težave, ki se pojavljajo v tranzitu.blizu prejemu zaščito, če ne boste prejeli paket, se obrnite na nas za razširitev zaščite prejemu.

če ste prejeli paket v vprašanje, se prosimo obrnite smo pogajanja, vam bomo zadovoljivo rešitev, če kupec nima nobene komunikacije, predloži sporov neposredno, mi bo dal svoj črni seznam, prosimo za razumevanje.

Oznake: igrača viking, 124 človeška figura, smrt kraljestvo, 124 zgodovinski slika, smole viking, viking bojevnik, 75 mm, smole bojevnik, 75 mm smole, stari bojevnik.

Vrsta Smole Slika
Količino Predmetov v Set >5
Opozorilo Skrbno majhne dele,NE jem
Starostni Razpon > 14 Let
Blagovna Znamka KRALJESTVO SMRTI
Lestvica 1
Številka Modela Slika
Tema Film & TV
material Smole
Spol Unisex

Napiši mnenje

Podobni izdelki