Daj v skupno rabo
4Pcs Lep Smolo Kipi Menihi Ustvarjalne Obrti Doma Dekoracijo Auto Dodatki
Cena
€6.65 -30 %
€9.63
Dobavljivost Na zalogi

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

[varstvo okolja materiali] - kipi iz malo menih so iz smole materialov, ki so okolju prijazne, lepe, ne deformirljiva, non fading in trajne.

[modrosti in sreče] - štiri tradicionalni Kitajski menihi so simboli ljubezni, modrosti in sreče.Uporaba teh kipi, da prinašajo srečo in bogastvo za svoje življenje

[okrasite] - nakup enega od naših nadzorni plošči figurice.To lahko okrasite svoj avto in postal energična.Lepe figurice bo osrečilo in vam ni treba skrbeti, utrujenost.

[pogosto uporabljajo] - obrtnih dekoracijo lahko postavi v dnevni sobi, spalnica, pisarna, študija, nadzorna plošča, knjižnice, itd.

[dobro darilo izbira] - izberite globoko darilo za vaše prijatelje, družino in sorodniki, še posebej otrok, in bi jih smiselno darila, ki je zelo pomemben za njihovo izobraževanje.

Specifikacije:

Material: Smole

Velikost in Barve: Kot slike prikazane

Količina: 4Pcs

Opomba:

Ne trgovini na paket.

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje:

4pcs x Smolo Lutka

Oznake: kungfu menih dekor, buda menih, ustvarjalne obrtnih dejavnosti, menih robe, auto dodatki notranjost, ustvarjalne želva obrti, budistični menih, menih kip dekor, baby menih dekor, avtomobilska dodatna oprema ud.

Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
material Smole
Tema Budizem

Napiši mnenje

Podobni izdelki